Conferința de deschidere a proiectului - Obiceiuri și tradiții multiculturale promovate de tineri

 În perioada August  - Octombrie 2017 se va desfășura la Iași proiectul Obiceiuri și tradiții multiculturale promovate de tineri, proiect cultural finanțat de către Județul Iași – Consiliul Județean Iași, implementat de către Asociația Iubire și Încredere Iași.
Acest proiect își propune determinarea unei mai bune înțelegeri a diversității culturale prin participarea comunității alcătuite din mai multe grupuri etnice în organizarea de evenimente culturale, implicarea activă a tinerilor și promovarea frumuseților specifice culturilor etnice reprezentative pentru județul Iași.
În acest sens, Asociația Iubire și Încredere vă invită Joi, 31 August 2017, ora 15.00 la conferința de deschidere a proiectului care va avea loc în Clădirea Casa Diaconia,  strada Costache Negri 48, etaj 2, sala Bibliotecă.
În cadrul acestui eveniment vor fi prezentate activitățile, finanțatorul și beneficiarul proiectului, precum și o serie de detalii specifice implementării acestuia.
Vă așteptăm! 
În măsura în care considerați a fi posibil, vă rugăm să confirmați prezenta ca răspuns la acest e-mail sau prin telefon la 0771647607! 

© Asociatia Iubire și Încredere 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC