AJUTAȚI-NE SĂ ÎI OFERIM ÎMPREUNĂ LUI DĂNUȚ ȘANSA LA O VIAȚĂ NORMALĂ ȘI FERICITĂ!

AJUTAȚI-NE SĂ ÎI OFERIM ÎMPREUNĂ LUI DĂNUȚ ȘANSA LA O VIAȚĂ NORMALĂ ȘI FERICITĂ!

 

                Trebuie să strângem împreună aproximativ 40.000 lei pentru a-l sprijini pe Dănuț! Are nevoie de o proteză de antebraț mioelectrică cu pro-supinație activă Sensor Hand Speed, în valoare de 94.416 lei. Mai multe detalii despre această proteză puteți obține accesând https://www.youtube.com/watch?v=B8Z_2tMUeiw.

                În luna noiembrie 2021, Dănuț a trecut pe lângă moarte, a fost rănit într-o explozie și și-a pierdut antebrațul stâng, iar acum are nevoie de o proteză pentru a avea o viață aproape normală.

Aftanache Dănuț are 19 ani, locuiește în Sat Pietriș, Com. Dolhești, Jud. Iași, are 2 frați, iar echipa Asociației Iubire și Încredere l-a cunoscut în anul 2018 când a fost beneficiarul proiectului “Noex-Spune Nu Excluziunii Sociale”. A fost ucenic timp de 12 luni in cadrul proiectului și s-a făcut remarcat prin seriozitate, hărnicie și dorința de a acumula cât mai multe cunoștințe care să-l ajute să-și construiască un viitor mai bun, fără a mai fi dependent de veniturile foarte mici ale familiei sale.

După nefericitul eveniment, familia a reușit să strângă din donații o parte din costul protezei, iar noi, ostenitorii Asociației Iubire și Încredere, dorim să-l ajutăm să strângă diferența de bani.

Donațiile se pot face în contul bancar RO34BRDE240SV58258452400 deschis la banca BRD, Anastasie Panu,Iași, titular cont Asociația Iubire și Încredere.

 

 

© Asociatia Iubire și Încredere 2024. Toate drepturile rezervate. | ANPC