Florăria Dana Art Flowers

Florăria Dana Art Flowers s-a înființat ca o Structură de Economie Socială, în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Structurilor de Economie Socială – un pas înainte pentru grupurile vulnerabile din regiunile Nord - Est, Bucureşti – Ilfov şi Sud-Muntenia, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenţie 6.1.  ” Dezvoltarea economiei sociale”.

Dana Art Flowers vă respectă preferințele și dorințele, punându-vă la dispoziție posibilitatea de a vă crea propriul buchet sau aranjament. Pe lângă alegerea florilor și a accesoriilor, aveți posibilitatea de a ne solicita și aranjamente florale personalizate, în diferite forme sau culori – de la un portativ muzical până  la un personaj de desene animate, de la cifre sau litere până la adevărate povești florale.
Vă așteptăm!

Magazinul vă pune la dispoziție o gamă variată de flori, plante de interior și aranjamente florale, pe care le puteți achiziționa direct sau pe bază de comandă. Este foarte important să știți că vă putem livra orice tip de floare, plantă sau aranjament, pe bază de comandă!
Realizăm aranjamente florale pentru diferite evenimente – lumânări de nuntă și de botez, buchete pentru mireasă, aranjamente pentru mașini, cocarde, coronițe, etc. Comenzile pot fi date atât online și telefonic, cât și direct la sediul nostru.

Echipa Dana Art Flowers vă așteaptă la cele două puncte de lucru, pentru a ne cunoaște și a vă încânta privirea și sufletul cu gingășia și frumusețea florilor, într-o atmosferă familiară și deschisă. Primul punct de lucru a fost deschis în sat Holboca, str. Principală, nr. 44, jud. Iași și al doilea fiind situat în Iași, Str. Costache Negri, nr.7, bl. C3, parter.

Vă așteptăm!

© Asociatia Iubire și Încredere 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC